Köszöntő

Tisztelt Partnerünk, Kedves Olvasó!

Az Ostoros-Novaj Bor Zrt. nevében köszöntöm, Önt!

Cégünk, az Egri Borvidék legnagyobb borászata, az elmúlt évek folyamán komoly változásokon ment keresztül. Rengeteg munkát, időt és természetesen pénzt fordítottunk a fejlesztéseinkre, annak érdekében, hogy a folyamatosan változó – és egyre magasabb – fogyasztói igényeknek eleget tehessünk. A minőségi, kiváló ár-érték arányú termékek széles választéka mellett szintén elvárás manapság, hogy az üzleti partnerek, a fogyasztók, az érdeklődők rendszeresen tájékozódhassanak arról, mit tett, hova jutott és mi mindent tervez a jövőben az a cég, amelynek termékeit forgalmazzák, fogyasztják. Mi ennek is szeretnénk megfelelni. Honlapunkon bemutatjuk cégünket, termőhelyeinket, szőlőfajtáinkat, feldolgozó üzemünket, munkatársainkat, pincéinket és természetesen borainkat is.


Itt megtalálják rendszeresen frissülő Hírlevelünket is, amelyből rendszeresen tájékozódhatnak a legfrissebb híreinkről, közelebb visszük Önökhöz Ostorost, ezt az Egri Borvidék egyik legszebb részén fekvő települést. Szeretnénk azt is, ha ez a kommunikáció kétirányú lenne, örülnénk, ha elmondanák nekünk véleményüket, úgy a termékeinkről, mint a szolgáltatásainkról, szívesen fogadjuk a jobbító kritikát és örülünk a dicséretnek is.

Széles, de kanyargós útra léptünk, amikor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy kiváló minőségű, ugyanakkor megfizethető boraink révén nem csak cégünk, de az egész Egri Borvidék ismertebb és elismertebb legyen, hogy az Ostorosbor márka valóban egy széles utat nyisson a fogyasztók számára az Egri Borvidékre. Mert mi itt szüretelünk a Nagy-Eged közelében, a Kutyahegyen és a Szélhegyen, itt dolgozzuk fel a szőlőt, itt érleljük a borokat a több száz éves tufapincéinkben és itt is palackozzuk, úgyhogy nyugodt szívvel állíthatjuk: az Ostorosbor minden ízében egri!

Tisztelettel üdvözli:

Soltész Gábor
Ügyvezető igazgató

Soltesz_Gabor