Bag-in-box

Ostorosbor bag-in-box – új, praktikus, friss, környezetbarát!
Az Ostorosbor Pincészet az Egri Borvidék legnagyobb borászata, így az egri bort kereső fogyasztók közül sokan elsőként velünk találkoznak. Ezért is ügyelünk különösen a minőségre, de szeretnénk a környezettudatosságban is példát mutatni. Többek közt ezért döntöttünk úgy, hogy borainkat bag-in-box kiszerelésben is kínáljuk. Ez a csomagolás ugyanis környezetbarát megoldás, újrahasznosítható anyagokból készül, szállítási és raktározási szempontból is optimális. Mindemellett hosszan megőrzi a bor frissességét, növeli eltarthatóságát a felbontás után is.

Bag-in-box-ban elérhető boraink:

bib_egri_olasz

Egri Olaszrizling
Egy igazán karakteres, mégis harmonikus, férfias fehérbor. „Egries” savaival markáns, ugyanakkor simulékony ízeivel, a fajtára jellemző mandulás illatával, frissességével remek választás minden alkalomra.

bib_roze

Egri rozé
Védett eredetű klasszikus félszáraz rozébor
Az évjárat legszebb rozéit egyesítettük ebben a friss, illatos, ropogós borban, ezáltal egy komplex élményt, egy igazi gyümölcsíz kavalkádot kapunk tőle. Elegáns kísérője egy könnyű vacsorának, de egy kis szódával, fröccsként, üdítőnek is kiváló a nap bármely szakában.

bib_medina

Medina
Édes vörösbor
Egy igazi egri nemesítésű szőlőből készült bor, amely a Medoc noir ősétől örökölt különleges, intenzív, rózsára emlékeztető illatával, egyedi zamatával egyre több hódolót szerez magának. A parfümössége, íze és magas cukorfoka miatt vörös muskotálynak is nevezett fajta bármely alkalmat képes megédesíteni.

Bib_cuvee

Egri Cuvée
Védett eredetű klasszikus száraz vörösbor
Négy vörösborból házasításából született ez a harmonikus, kerek, lágy savakkal rendelkező vörösbor. Magában hordozza a legszebb egri jegyeket, ugyanakkor könnyedsége jól ihatóvá varázsolja. Ideális kísérője vad és marhahúsból készült ételeknek.