Borászat

Borászat

A borászati termelésünket úgy alakítottuk ki, hogy minden piaci szegmensben megtalálhatóak legyenek termékeink, mégpedig a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően.
A mindennapi fogyasztási igényeket kiszolgáló, nagyobb mennyiségben előállított boraink azok számára készülnek, akik hétköznapok során is figyelnek arra, hogy a lehető legjobb minőség kerüljön a poharukba. Széles termékválasztékunkkal minden igényt képesek vagyunk kielégíteni. Törekvéseink sikerét jelzik a borversenyeken elért kiváló eredmények, illetve a fogyasztóink elégedettsége.
Prémium minőségű boraink skálája is egyre bővül. A magyar borfogyasztási kultúra folyamatosan fejlődik, és ezzel igyekszünk mi is lépést tartani. Különleges termőterületekről, különleges odafigyeléssel, valódi borkülönlegességek kerülnek ki Ostorosbor márkajelzéssel. Azt, hogy jó úton járunk, mutatják a fogyasztói visszajelzések mellett a nemzetközi borversenyeket elért eredmények, amelyekre méltán vagyunk büszkék.
Borászatunk filozófiájának két alappillére a minőség és az ár-érték arány. Mi úgy szeretnénk hozzájárulni Magyarország borkultúrájának fejlődéséhez, hogy valamennyi árkategóriában a lehető legmagasabb minőségű borokat kínáljuk, megteremtve annak lehetőségét, hogy egyrészt minden vásárló minőségi bort fogyaszthasson, másrészt minél kisebb ráfordítással belekóstolhasson a magasabb minőségi kategóriájú borok világába is. Őszintén reméljük, hogy ezt sokan meg is teszik.

Borászatunkat mindeközben folyamatosan fejlesztjük, hogy a hagyományok mellett a modern technológiák adta lehetőségeket is kihasználjuk termékeink minősége érdekében.
A modernizáció a tevékenységünk minden részletére kiterjed, így a feldolgozás, érlelés, tárolás, palackozás folyamataihoz szükséges eszközök és infrastruktúra állandó fejlesztésére törekszünk. Az elmúlt években Európai Uniós segítséggel rendkívül jelentős beruházásokat hajtottunk végre. Megújult a szőlő feldolgozó és erjesztő terünk, tárolóterünk jelentős része, illetve a palackozóban elkészült a minden elvárásnak megfelelő korszerű raktárbázisunk.