Köszöntő

Tisztelt Partnerünk, Kedves Olvasó!

Köszönjük, hogy érdeklődik munkánk és termékeink iránt!

Pincészetünk már több mint 50 éve készít egri bort Ostoroson, ezen az Egertől alig 6 kilométerre fekvő településen. Fontos hát számunkra a tradíció, de azt is tudjuk, hogy az utóbbi évek legfontosabb ismérve a változás. Ezek a változások pedig nálunk egy célt szolgálnak, hogy eleget tegyünk az Önök, fogyasztóink egyre magasabb elvárásainak.

A változások jegyében minden évben új termékekkel léptünk a piacra, de közben folyamatosan tovább javítottuk tradicionális boraink minőségét is, és változtattunk boraink megjelenésén. Mindezek eredményeképpen kiváló ár-érték arányú termékek széles választékát hoztuk létre, amelyek a szakma és a fogyasztók elismerését is kivívta.

Sikerünk záloga, hogy a legkorszerűbb borászati ismeretek és technológia felhasználása mellett, kompromisszumok nélkül készítjük borainkat, azzal az odafigyeléssel, amelyet egy családi pincészet képes biztosítani.

Fontos célkitűzésünk, és egyúttal komoly felelősségünk, hogy az Ostorosbor márka ne csak cégünk, de az egész Egri Borvidék hírnevét öregbítse. Hiszen mi itt, az Egri Borvidék egyik legszebb részén, a Nagy-Eged közelében, a Kutyahegyen és a Szélhegyen szüretelünk, itt dolgozzuk fel a szőlőt, itt érleljük a borokat a több száz éves tufapincéinkben és itt is palackozzuk. Így büszkén állíthatjuk: az Ostorosbor minden ízében egri!

Soltész Gergő

_u6i8974-2