Bemutató

Ostorosbor – A Szépasszony-völgy új íze!

1

Az Ostorosbor Zrt. bár az Egri Borvidék legnagyobb borászata, csak méretében nagyüzem, az odafigyelést, a törődést és a minőséget tekintve a családi pincészetek erényeit mutatja. Márpedig ha egy egri családi borászat vendégfogadó pincét szeretne nyitni, elsőként a Szépasszony-völgy jut eszébe, ahol 1774-ben vájták az első borpincéket a riolit tufába. Így gondolta ezt a céget második generáció óta irányító Soltész család is, így került az Ostorosbor felirat a 33-as pince homlokzatára.

„Az Ostorosbor Zrt. az elmúlt évtizedben következetes minőségi munkával, a fogyasztói ízlések változásaira és az egri hagyományokra egyszerre figyelve nyerte el a borfogyasztók és a borász szakma elismerését is. Előbbiek a vásárlásaikkal, utóbbi a kitüntető díjaikkal jelzik, hogy az Ostorosbor márkanév a minőség garanciája. A Szépasszony-völgyi látványpincénkben is ezt kínáljuk vendégeinknek, térjenek be akár csak egy pohár borra, vegyenek részt egy teljes keresztmetszetet adó, az Ostorosbor és az Egri borvidék ízvilágát bemutató kóstolón, vagy akár tartsanak nálunk egy hatalmas családi, vagy céges rendezvényt – mondja Soltész Gergő elnök-igazgató”.

9

A látványpince hűen tükrözi az Ostorosbor filozófiát: a mérete nagy, a kialakítása impozáns, a hangulata meleg, családias.  Ennek megfelelően éppúgy alkalmas meghitt beszélgetésekhez, mint családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények, fogadások, konferenciák, sőt, esküvők, lakodalmak rendezésére. Borainkhoz illő ételeket, előzetes egyeztetés alapján akár több fogásos ételsorokat kínálunk, az egri gasztronómia hagyományai jegyében, a város legjobb éttermeinek segítségével.

Cím: Eger, Szépasszony-völgy, Disznófő-sor 33.

Bejelentkezés telefonon, Moscoso Viktor: 0620/395-7469

e-mail: ostorosbor@ostorosbor.hu