Menü
Széchenyi 2020

Csipke Édes

  • Csipke
  • Hárslevelű
  • Fehér
  • Édes

Buja, hömpölygő, és egzotikus ízvilágú édes Debrői Hárslevelű – igazi klasszikusa a borvidéknek. Hűvösebb esték melengető, selymesen simogató itala, desszertek, illatos ázsiai ételek, indiai zöldséges- és szárnyashúsból készült curry-k tökéletes kísérője. Kellemesen behűtve mutatja legszebb ízeit.

Vásárlás

Ételpárosítás

Keleti ízek és ételek, libamájpástétom, mézes bárány és kacsasült pompás kísérője.

Javasolt fogyasztási hőmérséklet és fogyasztási idő

8-10 °C, 2 éven belül

Borkészítés

Az alkoholos erjesztés acéltartályban történt, kontrollált hőmérsékleten.

Szőlőfajták: Hárslevelű

Dűlő: Eger, Ostoros és Novaj

Talaj: Riolittufán képződött barna erdőtalaj

Technikai adatok

Kiszerelés: 0,75 L

Alkohol: 11.87 % Vol

Cukor: 48.1 g/L

T.sav: 5.34 g/L

Extrakt: 69 g/L

Vissza a borainkra

További ajánlásunk

Amulett cabernet

Amulett, Cabernet Sauvignon, Vörös, Száraz

A világ egyik legnépszerűbb szőlőfajtájának és a klasszikus egri terroir jegyeknek a harmonikus kombinációja ez a bor. Nemes és elegáns egyszerre, a határozott ízek kedvelőinek ...

Tudj meg többet

Amulett édes

Amulett, Hárslevelű, Fehér, Édes

Buja, hömpölygő, és egzotikus ízvilágú édes Hárslevelű - igazi klasszikusa a borvidéknek. Hűvösebb esték melengető, selymesen simogató itala, desszertek, illatos ázsiai ételek, indiai zöldséges- és ...

Tudj meg többet

Amulett rozé

Amulett, Cuvée, Rozé, Félszáraz

A májusi cseresznye elevenedik meg ebben a félszáraz rozéban. Kóstolva pont olyan ropogós, édes és zamatos, mint amikor egy érett, gyönyörű nagyszemű cseresznyébe harapunk. Még ...

Tudj meg többet