Menü
Széchenyi 2020

Tradíció kékfrankos

  • Tradíció
  • Kékfrankos
  • Vörös
  • Félédes

Ez a félédes Kékfrankos csupa gyümölcs: buja, érett, nagyszemű meggy, és lédús érett eper izgalmas kombinációja egy csipetnyi édes fűszerességgel. Sült zöldségekhez, vadakhoz, étcsokoládés desszertek mellé is nagyon kellemes.

Vásárlás

Ételpárosítás

Meggyes, epres, csokis sütiket ajánlunk hozzá.

Javasolt fogyasztási hőmérséklet és fogyasztási idő

14-16 °C, 2 éven belül

Borkészítés

Az alkoholos erjesztés és érlelés acéltartályban történt.

Szőlőfajták: Kékfrankos

Dűlő: Eger, Ostoros és Novaj

Talaj: Riolittufán képződött barna erdőtalaj

Technikai adatok

Kiszerelés: 0,75 L

Alkohol: 11.87 % Vol

Cukor: 15.4 g/L

T.sav: 6 g/L

Vissza a borainkra

További ajánlásunk

Amulett cabernet

Amulett, Cabernet Sauvignon, Vörös, Száraz

A világ egyik legnépszerűbb szőlőfajtájának és a klasszikus egri terroir jegyeknek a harmonikus kombinációja ez a bor. Nemes és elegáns egyszerre, a határozott ízek kedvelőinek ...

Tudj meg többet

Amulett édes

Amulett, Hárslevelű, Fehér, Édes

Buja, hömpölygő, és egzotikus ízvilágú édes Hárslevelű - igazi klasszikusa a borvidéknek. Hűvösebb esték melengető, selymesen simogató itala, desszertek, illatos ázsiai ételek, indiai zöldséges- és ...

Tudj meg többet

Amulett rozé

Amulett, Cuvée, Rozé, Félszáraz

A májusi cseresznye elevenedik meg ebben a félszáraz rozéban. Kóstolva pont olyan ropogós, édes és zamatos, mint amikor egy érett, gyönyörű nagyszemű cseresznyébe harapunk. Még ...

Tudj meg többet