Menü
Széchenyi 2020

Tradíció medina édes

  • Tradíció
  • Medina
  • Vörös
  • Édes

Tradíció Medina Édes borunk egy buja, kellemesen fülledt, rózsákkal, és érett gyümölcsökkel teli egzotikus kertbe repít bennünket, ahogy a pohárba szagolunk, mely kellemesen folytatódik az  ízében is. Medinánk harmonikusan édes ízének köszönhetően önmagában is nagyon kellemes. Remek választás az édes ízek szerelmeseinek.

Vásárlás

Ételpárosítás

Keleties fűszerezésű ételekhez jól harmonizál. Önmagában desszertként is megállja a helyét.

Javasolt fogyasztási hőmérséklet és fogyasztási idő

14-16 °C, 2 éven belül

Borkészítés

Az alkoholos erjesztés és érlelés acéltartályban történt.

Szőlőfajták: Medina

Dűlő: Eger, Ostoros és Novaj

Talaj: Riolittufán képződött barna erdőtalaj

Technikai adatok

Kiszerelés: 0,75 L

Alkohol: 11.2 % Vol

Cukor: 44.3 g/L

T.sav: 5.17 g/L

Extrakt: 70.8 g/L

Vissza a borainkra

További ajánlásunk

Amulett cabernet

Amulett, Cabernet Sauvignon, Vörös, Száraz

A világ egyik legnépszerűbb szőlőfajtájának és a klasszikus egri terroir jegyeknek a harmonikus kombinációja ez a bor. Nemes és elegáns egyszerre, a határozott ízek kedvelőinek ...

Tudj meg többet

Amulett édes

Amulett, Hárslevelű, Fehér, Édes

Buja, hömpölygő, és egzotikus ízvilágú édes Hárslevelű - igazi klasszikusa a borvidéknek. Hűvösebb esték melengető, selymesen simogató itala, desszertek, illatos ázsiai ételek, indiai zöldséges- és ...

Tudj meg többet

Amulett rozé

Amulett, Cuvée, Rozé, Félszáraz

A májusi cseresznye elevenedik meg ebben a félszáraz rozéban. Kóstolva pont olyan ropogós, édes és zamatos, mint amikor egy érett, gyönyörű nagyszemű cseresznyébe harapunk. Még ...

Tudj meg többet